سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه نفْس خود را دشمن بدارد، خداوند، دوستش خواهد داشت . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 89 خرداد 3 , ساعت 10:18 صبح

 

 نود باری دیگر متهم شد و این بار این اتهام سیاسی است.

 

 تنها یک شب قبل از آخرین برنامه سال ،  کریم ملاحی ، مدیر باشگاه پاس همدان که تیمش در هفته پایانی لیگ برتر و به لطف تساوی با تراکتورسازی توانست تا در لیگ برتر بماند ، نود را متهم می کند. او به خبرآنلاین می گوید:« من ایمان دارم که ارزش های اعتقادی ما با نظرات سیاسی عادل فردوسی پور در تضاد است و این برنامه به همین دلیل ، تیم ما را بایکوت کرده بود.» او ادامه می دهد:« مشکل اینجا بود که ما برای نشان دادن اعتقادات مان ، شعارهایی ارزشی بر روی پیراهن های مان می نویسیم . شعارهایی که سبب شد یک دفعه باشگاه پاس در بایکوت خبری از سوی برنامه نود قرار بگیرد.»

 در رابطه با ملاحی گفته می شود او در نامه ای به عزت الله ضرغامی با وارد کردن اتهام خطوط سیاسی به فردوسی پور ، از رئیس سازمان خواسته است تا پخش نود ، متوقف شود اما این سردار بازنشسته نیروی انتظامی موضوع نامه را تکذیب می کند و می گوید:« من فقط مصاحبه کردم و به این گفته ام اعتقاد راسخ دارم.». ادعایی که البته وقتی پاسخش را از حسین آقازمانی مدیر گروه ورزش شبکه 3 سیما می پرسیم ، پاسخ می دهد:« ما بارها درباره این دست اتهامات به نود پاسخ دادیم. موضوع نود و این انتقادها تکراری شده و من جوابی در این باره ندارم. »

این اولین بار نیست که نود متهم می شود. برنامه عادل فردوسی پور که سال دهم اجرایش فردا شب به پایان می رسد در همه این سالها او به دلیل حرفهایی که در برنامه هایش رد و بدل شده ، از خط قرمزها عبور کرده تا شایعه تعطیلی اش سر زبان ها باشد. از روزی که برای اولین بار ، بهمن فروتن جمله ای سیاسی را طرح کرد تا همین چند هفته قبل که حجازی  کلامش را با انتقادی صریح به پایان برد ، بارها نود تا مرز تعلیق پیش رفته . مثلا سال قبل و در دل دعواهای نود با سازمان ورزش و ماجرای قطع سامانه پیامک ها رخ داد اما هفته بعد از آن عادل با ثبت رکورد نزدیک به 3 میلیون پیامک هوادارانش  توانست مدیران ورزش ناچار به فرو آوردن سر تعظیم برابر خواست عمومی کند.

نود البته در دل کارشناسان رسانه ای و تحلیلگران فنی ورزش کشور ، در دو سال گذشته ، منتقدان بسیاری دارد. حجم وسیعی از این انتقادات را می توان در رویکرد جدید این برنامه دید ؛« عادت با اینکه خیلی خوب به بحث های چالشی می پردازد اما در این دو سال خیلی وارد مسائل خاله زنکی فوتبال شد. او وقتی احساس برتری نسبت به سوژه اش دارد تحقیرش می کند. مثلا کفاشیان یا مرفاوی که روبرویش می نشینند با ادبیاتی خارج از عرف به آنها می تازد اما وقتی یک نفر با او تند صحبت می کند ، خیلی زود خودش را می بازد.» این جمله را یکی از مجریان تحصیل کرده سیما می گوید اما نمی خواهد رودرروی فردوسی پور قرار بگیرد.

این تاکتیکی است که امیر واعظ آشتیانی اولین بار در برخورد با فردوسی پور به کار برد. مدیر استقلال در باره این رودررویی می گوید:« وقتی روبروی فردوسی پور می نشینی باید بازی اش را بخوانی . دیدم پایش را انداخت روی پایش و روی صندلی سر خورد. من هم سری همان طور نشستم و ...»

این راهکار را علی دایی و مایلی کهن هم در برخورد با عادل در پیش گرفته و موفق شدند پیروز دوئلی رودررو با فردوسی پور باشند. تاکتیکی البته امیر قلعه نویی هم در آخرین برنامه پخش شده در نود با استفاده از آن توانست پیروز شود. 

نود امسال از سوی مخالفانش به این جرم متهم است که مهمانانش را تخریب شخصیت می کند. و البته کارشناسانی چون مازیار ناظمی معتقدند بزرگترین چالش فردوسی پور نداشتن اتاق فکر است؛«هر چند من از طرفدران جدی نود و عادل هستم و معتقدم نقدهای جسورانه این برنامه از فوتبال و مدیران ورزش، همیشه موجب تسلای خاطر بسیاری از ماست ولی این دلیل نمی شود بدون مهندسی لازم بر روی افکار عمومی برنامه روی آنتن برود.»

در مقابل اما طرفداران این برنامه ، به این دلیل که نود مرجعی است برای دیدن همه آنچه هیچ جای دیگری نمی توان دید و خیلی خوب بسیاری از معایب ورزش را به نمایش می گذارد ، با جدیت خواستار تدام پخش آن هستند. نقش نود بقدری مشهود است که همه مخالفانش برای رفتن روی آنتن این برنامه حاضرند با مدیران سیما لابی کنند.

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ